Buitenhout College

We do more

Het Buitenhout College is een school voor ambitieuze jongeren. Voor mavo, vmbo-kader en vmbo-basis ben je bij ons aan het goede adres. Met de juiste inzet zorgen wij ervoor dat de leerlingen alle kansen krijgen om zichzelf te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken. We do more!

Als je voor het Buitenhout College kiest, kies je niet voor een doorsnee school. We do more is ons leidend principe. We doen meer met jou en voor jou. Iedereen telt en iedereen is belangrijk bij ons op school. We doen er alles aan om samen met de leerlingen goede prestaties neer te zetten en mooie cijfers te halen. Hierbij motiveren en stimuleren we de leerlingen om het beste uit zichzelf te halen zodat zij onze school verlaten met een diploma waar ze trots op zijn.

Waarom zou je kiezen voor het Buitenhout College? Om te beginnen is het BHC een sfeervolle school. Hoewel onze school best groot lijkt, merk je dat tijdens een schooldag niet. Er is les in een kleinere unit met een beperkt aantal docenten. We bieden allerlei naschoolse activiteiten – zoals extra sportlessen, schaken, zwemmen en een debattoernooi – en gezellige feesten laten we niet aan ons voorbij gaan. Bovendien zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wat wil je nog meer?

Voor meer informatie over het Buitenhout College kan je contact opnemen met Désirée Wolve via d.wolve@bhc.asg.nl.