Echnaton

Leren in beweging

Echnaton biedt uitdagend onderwijs, aangevuld met een uniek keuzetraject: de echTalent-route. Het avontuur naar een diploma en het waarmaken van de droom van leerlingen start hier.

Ontwikkeling staat bij ons centraal. Met ons ondernemende en actieve onderwijs stimuleren we leerlingen om zelf stappen te zetten. Dat doen ze door veel ervaringen op te doen. Op ons nieuwe ‘Doen & Ondernemen Plein’ maken ze bijvoorbeeld zelfbedachte games, ontwerpen ze eigen muziekinstrument of koken ze met insecten. En ook in onze kleinschalige Businesshavo worden ze stevig aan het werk gezet. Twijfelaar of wellicht een laatbloeier? Daar hebben we de combinatieklassen voor.

Een gezonde en sportieve leefstijl geeft meer kans op een succesvolle schoolcarrière. Daarom is er een groot aanbod van sport- en bewegingsactiviteiten binnen de echTalent-route. Iets anders uitproberen? Ga dan naar Media & Broadcasting, Arts & Entertainment, Food & Health of Technology & Design. Twee keer per jaar kiezen leerlingen iets anders. Zo maken ze van alles mee en zetten ze misschien wel de eerste stap naar hun droombaan.

Voor meer informatie over Echnaton kan je contact opnemen met Karin van Strijdonck via k.vanstrijdonck@echnaton.asg.nl.